Voorbereidingen musical Esther in Hallum gestart

Vorig jaar zijn enthousiast voorbereidingen gestart voor de uitvoering van een musical. In de eerste plaats door en voor onze kerkelijke gemeenteleden, maar uiteraard ook voor andere belangstellenden. Een musical werd geselecteerd (Esther), deelnemers meldden zich aan, rekwisieten werden aangekocht, data gepland...

Door corona waren we genoodzaakt de start van de repetities op te schorten. Tot nu. 

Vanaf zondag 11 september a.s. oefenen we vrijwel iedere zondag van 11.00 tot 12.30 in De Hoeksteen (met uitzondering van schoolvakanties). We starten dan met uitdelen van oefenmateriaal en een leesrepetitie. Het weekend van 29 januari 2023 staat als uitvoeringsweekend gepland.

Mocht het jou leuk lijken om op één of andere wijze betrokken te zijn bij uitvoering dan wel organisatie van dit prachtige project. Meld je dan aan bij Frida. Speciaal aanmeldingen van creatievelingen en/of handige mensen zijn we blij mee. Deelnemers zijn inmiddels via een persoonlijke e-mail op de hoogte gebracht. Mocht je deze niet ontvangen hebben en je eerder wel hebben aangemeld? Bel of app dan s.v.p. met Frida.

Hartelijke groet, namens het musicalcomité,

Afke, Janneke, Knillis, Margriet en Frida (06-24549581)