World Servants 2021

 

 

In de zomer van 2021 op werkvakantie naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika. Samen bouwen aan een school, woning of kliniek.

Wil jij deze onvergetelijke ervaring ook eens meemaken?

Een World Servants-werkvakantie is een ervaring die je nooit meer zal vergeten. Twee tot drie weken lang ben je onderdeel van een cultuur in Afrika, Azië of Latijns-Amerika. Je gaat tijdens je werkvakantie vrijwilligerswerk doen met een groep leeftijdsgenoten uit Nederland en leeft midden tussen de lokale bevolking. Samen bouw je mee aan een school, woningen of een kliniek. Op deze manier draag je bij aan de leefomstandigheden in de gemeenschap.

Naast het bouwen doe je nog veel meer: je bezoekt een familie in het dorp, speelt een potje voetbal met de plaatselijke bevolking, vertelt een bijbelverhaal aan honderden kinderen en gaat cultuur snuiven in de omgeving. Kijk voor meer info op www.worldservants.nl/werkvakantie

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan, eventueel samen met jouw ouders, voor de informatieavond op vrijdag 17 januari 2020.

Opgave voor de informatiebijeenkomst, graag voor 03-01-2020 bij Jacoba van der Ploeg-Hoekstra, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op, je mag je aanmelden als je in 2021, het jaar waarin de werkvakantie plaatsvindt, minimaal 16 jaar bent of wordt.

Verdere informatie volgt na opgave. Zien we je dan?!!

 

Frida de Vries- Meindertsma en Jacoba van der Ploeg-Hoekstra

Namens het Jeugdteam en diaconie PGM Hallum