Info over gebruik website PGM Hallum

Beste mensen,

De meest actuele informatie over de activiteiten in onze gemeente staat op de site en wordt wekelijks ook aangevuld. 

Onder het kopje Foto's staat ons foto-album en dit wordt regelmatig aangevuld met foto's van onze 'huisfotograaf' Klaas Greydanus.

Het beluisteren van de diensten in De Hoeksteen en de Sint Maartenkerk is mogelijk door te klikken op het kopje Beluister de dienst en dan vervolgens het gebouw waar de dienst wordt gehouden. Deze optie is alleen te gebruiken op de zondagochtend als de dienst plaatsvindt. De opname begint meestal ca. 15 minuten vantevoren.

Oudere opnames zijn terug te vinden op www.Kerkomroep.nl en op die website te zoeken onder plaatsnaam Hallum naar één van beide kerkgebouwen.

De liturgie van de zondagse eredienst is elke week vanaf zaterdag al te vinden door onder het kopje Erediensten te zoeken naar de juiste zondag en dan op de regel 'Klik hier voor de liturgie' te klikken.

Verder is voor mensen die zich geregistreerd hebben en hun eigen inloggegevens voor de site hebben de maandelijkse editie van Tsjerkepraat leesbaar. Ook de Zondagsgroet is momenteel alleen nog beschikbaar voor geregistreerde leden ivm de privacy-gevoelige informatie die er soms op staat.

Deze beide media van onze gemeente zijn te vinden onder het kopje Gemeente. Van beide uitgaves zijn ook oudere versies nog op de betreffende pagina terug te vinden.

Mocht u verder nog suggesties hebben voor aanvullingen of verbeteringen stuur dan een reactie naar onze electronische brievenbus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke groet,

Bennie Bosma namens de website-commissie