Info over gebruik website PGM Hallum

 

 

 

 

 

 

 

Beste mensen,

De meest actuele informatie over de activiteiten in onze gemeente staat op de site en wordt wekelijks ook aangevuld. 

Onder het kopje Foto's staat ons foto-album met daarin foto's die de laatste jaren zijn gemaakt door onze 'huisfotograaf' Klaas Greydanus.

Het beluisteren van de diensten in De Hoeksteen en de Sint Maartenkerk is mogelijk door te klikken op de linkjes van Kerkomroep (alleen geluid) of Kerkdienstgemist (beeld en geluid) die op de startpagina staan. De opname begint meestal ca. 15 minuten vantevoren.

Oudere opnames zijn ook terug te vinden op www.Kerkomroep.nl of www.kerkdienstgemist.nl en op die website te zoeken onder plaatsnaam Hallum naar één van beide kerkgebouwen.

De liturgie van de zondagse eredienst is elke week vanaf zaterdag al te vinden door onder het kopje Erediensten te zoeken naar de juiste zondag en dan op de regel 'Klik hier voor de liturgie' te klikken.

Verder is voor mensen die zich geregistreerd hebben en hun eigen inloggegevens voor de site hebben de maandelijkse editie van Tsjerkepraat leesbaar. Ook de Zondagsgroet is alleen beschikbaar voor geregistreerde leden ivm de privacy-gevoelige informatie die er soms op staat.

Deze beide media van onze gemeente zijn te vinden onder het kopje Gemeente. Van beide uitgaves zijn ook oudere versies nog op de betreffende pagina terug te vinden.

Mocht u verder nog suggesties hebben voor aanvullingen of verbeteringen stuur dan een reactie naar onze electronische brievenbus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke groet,

De PR-commissie