Zondag 13 juni net-niet-helemaal-tentdienst

Normaal gesproken hadden we op zondag 13 juni onze 3e tentdienst gevierd. Net als vorig jaar kan dat ook dit jaar niet. Maar we willen het niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan en organiseren daarom op 13 juni op de geplande tijd van 19.00 uur ‘s avonds een bijzondere dienst. Op verschillende locaties tegelijk (met maximaal 30 kerkgangers exclusief kerkteam), verbonden met elkaar. Alle leeftijden van harte welkom!

Voor het thema hebben we ons laten inspireren door een actie waar de jongeren van de 12+- kerkmix mee bezig zijn: producten inzamelen voor de Buurvrouw&Buurvrouw-bus. Deze bus rijdt rond door Leeuwarden en omstreken met aandacht, een luisterend oor, een bakje koffie, producten en maaltijden voor mensen met een kleine portemonnee, eenzamen (jongeren en ouderen), zieken en dak-& thuislozen. 

De B&B-bus rijdt op 13 juni heen en weer tussen onze locaties en ook wij kunnen allemaal producten aanleveren. Deze producten zijn meer dan welkom: shampoo, douchegel, deodorant, aftershave, tandenborstel, tandpasta, herenonderbroeken (nieuw!), sokken (vanaf maat 39, ook nieuw!), flesjes drinken (géén prik), aardappels, pasta, rijst, bruine bonen en houdbare melk.

In de dienst zullen we ook voor de B&B-bus collecteren. Van de opbrengst van de collecte zullen we cadeaubonnen kopen van verschillende supermarkten, zodat ze daar boodschappen kunnen doen (vooral verse producten) voor de maaltijden die worden gekookt en rondgebracht. De andere collecte in de dienst is voor de bestrijding van de onkosten.

Aanmelden voor deze dienst kan vanaf nu, via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.nr. 06-45734984. We wachten hiermee niet zoals anders tot de laatste week, zodat we tijdig in kunnen schatten hoeveel mensen er willen komen. Wacht dus niet met aanmelden, maar doe dat zo snel mogelijk!