Ga aan de slag met PGM Goodie Bag!

Er een nieuwe PGM Goodie Bag samengesteld die de afgelopen week door de wijkteams is bezorgd bij verschillende adressen in de gemeente. 1/7 deel van de gemeenteleden heeft een Goodie Bag ontvangen. Iedere maand een nieuwe groep mensen! Deze mensen worden van harte uitgenodigd om met deze nieuwe Goodie Bag aan de slag te gaan. Hou het klein, maximaal 4 mensen, maar dat is prima om een goede ontmoeting met elkaar te hebben! Uiteraard is het ook prima om samen in een gezin één van de activiteiten op te pakken. Er is een activiteit speciaal voor vrouwen, een onlineactiviteit, iets voor kinderen en jongeren, voor elk wat wils!

De inhoud van de Goodie Bag kunt u dit weekend ook vinden op de website. Als u niet wordt uitgenodigd is er wel volop gelegenheid om mee te doen. Op zoek naar ‘het goede leven’ zorgt voor nieuwe verhalen. We zijn op zoek naar die verhalen. De afgelopen weken hebben we de eerste verhalen gedeeld, maar deze week hebben we geen nieuwe reacties gehad. We zijn op zoek naar jullie ervaringen met de PGM-Goodiebag. Deel ze met ons zodat wij ze weer kunnen delen met de gemeente. Laten we hopen dat er veel nieuwe bijdragen komen. Jullie mogen de ervaringen doorgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de nieuwe Goodie Bag zit onder meer een fotowedstrijd, daar kunnen veel mensen aan meedoen. We willen u uitnodigen om dit van harte te doen!

Inhoud Goodie Bag oktober 2020

Brief Goodie-bag

Even bijkletsen

Gek van regels!

GoodieBag no2 oktober

Interview scriba van de Protestantse kerk

kaartjes goodiebag 1

kaartjes goodiebag 2

kleurplaat psalm 1

Liederenbladen

Psalm 1 popmuziek

uitleg kaartjes goodiebag

Voor de jongere kinderen God laat alles groeien

Wat maakt het leven goed