Ga aan de slag met PGM Goodie Bag voor Advent!

In de afgelopen week zijn er nieuwe Goodie Bags bezorgd bij diverse adressen in de gemeente. De wijkteams nemen dit voor hun rekening. Misschien komen ze deze keer bij u. We willen u van harte uitnodigen om met de tas aan de slag te gaan. Nodig een aantal mensen uit (max. drie) en kijk eens wat voor moois de Goodie Bag biedt. De enthousiaste voorbereidingsgroep heeft er weer een feestje van gemaakt! Thema voor de komende maand is ‘Op weg naar de stal’ (Advent).

Op zoek naar ‘het goede leven’ zorgt voor nieuwe verhalen. We zijn op zoek naar die verhalen. De afgelopen weken hebben we de eerste verhalen gedeeld. We zijn op zoek naar jullie ervaringen met de PGM-Goodiebag. Deel ze met ons zodat wij ze weer kunnen delen met de gemeente. Jullie mogen de ervaringen doorgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sterren maken en zoeken!

We willen graag één onderdeel uit de Goodie Bag speciaal onder jullie aandacht brengen. Omdat het fantastisch zou zijn als er zoveel mogelijk mensen meedoen! Maak een ster en hang hem vóór 13 december voor je raam (met een kaartje eraan waar PGM op staat). Dan kunnen we daarna in al onze dorpen op zoek naar de sterren. Bij deze zondagsgroet zit een PDF, waarin je precies kunt lezen wat de bedoeling is. Doen jullie mee?

Inhoud Goodie Bag Advent 2020

Advent, Kerstboom of kale boom

De boodschap van Kerst, 3 kerstcommercials

Deze wereld omgekeerd

Huh ... een schaap

kerstkaarten goodiebag

kerststal 1

kerststal 2

Kijk-, lees- en luistertips voor Advent

muzikale adventskalender

Stralende sterren

uitleg kaartjes goodiebag

Verwachtingsvol verwachten

Zoekpuzzel goede herder