Komende activiteiten

Bijbelkring

Komende maandagavond, 18 september, is de eerste gelegenheid van het nieuwe seizoen om aan te schuiven bij de Bijbelkring. We nemen bij deze kring ons uitgangspunt in de teksten die op het leesrooster staan voor de zondag daarna. Wat staat er, wat zijn de achtergronden? Wat raakt je in de tekst en welke vragen heb je erbij? Samen gaan we in gesprek over de betekenissen uit de tekst voor je eigen leven. Iedereen is welkom om mee te doen. We beginnen maandagavond om 19.45 uur, in de rode zaal van de Hoeksteen. De teksten die we gaan lezen zijn Exodus 32: 71-14 en Galaten 5: 16-24.

Kleine kring en kring “Op weg langs levensvragen”

Naast de Bijbelkring gaan er binnenkort twee andere kringen van start. We hopen dat er een heleboel mensen mee komen doen en met elkaar in gesprek gaan over leven en geloven. 

Voor beide kringen kun je je opgeven bij ds. Jeannette van den Boogaard, 0518-419979, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op weg langs levensvragen

Ben je bezig met allerlei levensvragen? Stel je jezelf regelmatig vragen als ‘hoe ga ik om met stress’, ‘welke focus heb ik’, ‘hoe maak ik keuzes’?. Dan is deze kring vast iets voor jou. Tien avonden, die allemaal zo’n levensvraag als startpunt hebben. Samen zoeken naar hoe je je weg vindt in het leven. En daarbij spiegelen we onze weg aan die van Jezus en proberen we te ontdekken of de weg die Jezus ging ons kan helpen. Geef je op!

Kleine kring

Vorig jaar hebben er in onze gemeente 2 kleine kringen gedraaid. Ze kwamen regelmatig met dezelfde, vertrouwde kring bij elkaar en hebben in de kring hun geloof gedeeld en verdiept. De rode draad van de bijeenkomsten waren levensthema’s uit de psalmen. Soms werd er samen gegeten, steeds iemand anders bereidde het voor, en samen hebben deze 2 kringen bv. een ‘Meat & Eat’ met vluchtelingen georganiseerd. Komend jaar willen we graag verder met deze kleine kring. We hopen dat zich nieuwe mensen aanmelden om mee te doen, zodat er nieuwe kringen gevormd kunnen worden. Meer weten of je aanmelden? Neem gerust contact op.