Zondag 19 september doopdienst: graag aanmelden!

Sinds enige tijd vieren we met 2 stoelen tussenruimte in plaats van 3. Om iets minder afstand en iets meer zitplaatsen te creëren. Als overgang naar de toekomst, waarin we hopen weer naast elkaar te kunnen zitten. Er is nu plaats voor een kleine 100 kerkgangers. Ook al hebben we nu meer ruimte, de mogelijkheid blijft bestaan dat het aantal beschikbare plaatsen al volledig bezet is als er nog kerkgangers binnenkomen. En dus ook, hoe vervelend we dat ook zouden vinden, dat er gezegd moet worden dat er geen ruimte meer is. Mocht dit voorkomen, dan hopen we op jullie begrip.

Op zondag 19 september worden 4 kinderen ten doop gehouden: Hidde Jort, Tiemen Jens en Roan Jelle Ponne, zoons van Jakob Ponne en Aukje Koolhof (Walinga’s Trije 10 in Hijum) en Marrit Eline van der Wal, dochter van Jildert en Saskia van der Wal (De Skou 5 in Hallum). Om ruimte te kunnen maken voor de gasten van de doopouders, willen we jullie vragen om je voor één keer weer aan te melden voor de kerkdienst. Er is plaats genoeg voor gemeenteleden, en dat vinden we ook belangrijk, want de doop is een feest van de hele gemeente! Dus schroom alsjeblieft niet om je aan te melden. We zouden het alleen vervelend vinden om mensen op zo’n zondag bij de deur terug te moeten sturen, vandaar dat we voor deze keer kiezen voor aanmelden. Maar wel doen, hoor!!

Aanmelden kan van maandag 13 tot en met donderdag 16 september via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-45734984. Je kunt naar dit nummer appen of de voicemail inspreken. Graag vermelden met hoeveel personen je komt en of je gebruik wilt maken van de kinderoppas (kinderen tot 4 jaar). We hopen op een zo vol mogelijke kerk.